Golfdag 2019 op 30 augustus

Na een succesvol uitstapje naar de 9 holes van Golf en Countryclub Heiloo, waren de sponsors en genodigden dit jaar van harte welkom in wat inmiddels wel ons clubhuis genoemd mag worden: Golfbaan Sluispolder.

Met ruim 50 ondernemers, 9 holes, één shotgun (sirene) voor de start, was succes verzekerd. Mooi weer, een laf windje dat precies kolkte in de baan van de golfbal, maar het enthousiasme en de sfeer maakten alles goed. Aan het einde van een inspannende drie uur werden de Stableford-punten bij elkaar opgeteld, soms geholpen door Manager Renate Roeleveld, die streng en zeer rechtvaardig alle berekeningen maakte tot een lijst van winnaars.

In een ruimhartig zonnetje kon nog tot ver in het donker nagenoten worden van een stoet aan verrassende hapjes, begeleid door een enkel glas. Of twee, drie. Ondernemers onder elkaar kun je een feestje toevertrouwen, zij weten als geen ander hoe je met (zakelijke) tegenstellingen omgaat, zeker na het temmen van onwillige balletjes. Kortom, zeer geslaagd!