De Hooge Waerder Partner van Ondernemend Regio Alkmaar

Er is geen ontkomen aan. Wie over de kruising Kennemerstraatweg-Heilooër Tolweg rijdt, om over de Westrand naar Langedijk te gaan, of in oostelijke richting naar Heerhugowaard of AZ of Hoorn en Leeuwarden, of wie van Heiloo naar de Stad Alkmaar rijdt, iedereen ziet het prominente gebouw van De Hooge Waerder. Zichtbaar en aanwezig voor ondernemers die elke dag deze kruising passeren, op weg naar een aflevering van goederen, het geven van adviezen of wat een bedrijf ook een onderneming maakt.

Sander Brouwer vindt deze aanwezigheid op kruispunten, maar ook op alle andere plaatsen waar ondernemers samenkomen, belangrijk: “Ons motto is Ondernemers verder helpen, want daar zijn we goed in! Gastvrij, gedreven, altijd voor je klaar staan. We helpen je niet alleen met financiële vraagstukken maar geven je ook nieuwe inzichten, creëren kansen en komen met slimme oplossingen. Allround? Absoluut!”.

“Met onze diensten Accountancy, belastingadvies, personeel, fiscale en juridische advisering, corporate finance, ICT, interim en online diensten en startersbegeleiding bieden wij een totaalpakket aan ondernemers, en daar hebben en houden we enorm veel plezier in. Het aardige van een kantoor met meerdere vestigingen (ook in Amsterdam, Haarlem, Beverwijk en Heerhugowaard) is dat jij aan de éne kant een breed intern netwerk hebt en ervaringen en kennis kunt delen, maar aan de andere kant sta je ook midden tussen je ondernemers. Ook als het om de tribune van AZ of op de Golfbaan staat.”

Die band met klanten is belangrijk, en dat bepaalde ook de keuze om na jaren van trouw sponsorschap van Ondernemend Alkmaar dit uit te breiden en Partner (Founder) van Ondernemend Regio Alkmaar te worden, de samenwerking van Ondernemend Alkmaar en de Bedrijfskringen Heerhugowaard en Langedijk. Want zo sta je nog meer midden tussen de regionale ondernemers: “Het draait bij ons om vertrouwen! Wij zouden het liefst willen dat ondernemers ons als eerste bellen voor al hun vraagstukken. Daar halen wij onze kracht en energie vandaag. Omdat we ondernemers willen ontzorgen, bijstaan en begeleiden op hun pad. Omdat we trots zijn op de kennis en kunde waarmee we dat doen.”