Hoekstra Opleidingen Junior Sponsor

Hoekstra: uw totaalopleider. Van rijopleidingen naar een heel breed pakket aan opleidingen en sinds recent ‘under new management’. Marco Schilder, inderdaad ex- directeur van Martin Schilder Automobielbedrijven dat een begrip vormde in Alkmaar en verre omstreken, kon het ondernemen niet laten. In het Amsterdamse was hij in 2015 al gestart met ANWB-rijscholen en aanverwante opleidingen. Nu zit hij in heel Noord-Holland met 6 vestigingen.

Toen Hoekstra Opleidingen, dat in 2017 nog de ‘Van Alkmaar de Victorie Prijs’ van Ondernemend Alkmaar won voor ‘Beste Onderneming’ en Marco contact met elkaar in contact kwamen in 2018, was de overname uiteindelijk snel ingevuld. Aan de Pyrietstraat wordt een breed palet aan opleidingen verzorgd, wat tot de slogan ‘Hoekstra: uw totaalopleider’ leidde. Alle rijopleidingen, Beroepsopleidingen, Code 95, Logistieke en veiligheidsopleidingen, Taxi en Instructeursopleidingen zijn allemaal te vinden onder één dak van het nieuwe pand dat op 1 juli 2017 geopend werd.

Omdat Marco Schilder, zoals hij zelf stelde ‘toch weer echt terug was in het Alkmaarse’ besloot hij direct weer een sponsor- en partnerschap met Ondernemend Regio Alkmaar aan te gaan. ‘De doelen onderschrijf ik, belangenbehartiging, maar netwerken is minstens even belangrijk’. En Ondernemend Regio Alkmaar heeft er met alle trots weer een Junior Sponsor bij.