Mix & Match InHolland groot succes

Op donderdag 25 april 2019 is opnieuw met succes het Mix & Match georganiseerd.

Dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie: de Grote Kerk te Alkmaar. Deze editie van het Mix & Match Event is ontstaan door een samenwerking tussen Ondernemend Regio Alkmaar, Hogeschool InHolland Alkmaar, BDO en studievereniging Technische Bedrijfskunde.
Ruim 700 studenten en 70 bedrijven werden verwelkomd. Twee cijfers die maar weer aangeven dat een dergelijk evenement zowel onder het bedrijfsleven als onder de studenten als zeer gewenst wordt ervaren. Met studenten van 13 verschillende technische en ICT opleidingen was het voor het bedrijfsleven een unieke kans om zich te profileren onder de studenten van InHolland Alkmaar, InHolland Haarlem en InHolland Diemen.

Tijdens het event vinden verschillende speeddates plaats waarbij toekomstige stagiaires om tafel gaan met de aanwezige bedrijven om te praten over eventuele stages. Dit biedt voor zowel bedrijven als studenten de mogelijkheid om zichzelf te presenteren en elkaars interesses te bespreken. Met de lancering van de Mix & Match-website hebben de studenten en bedrijven van te voren kunnen aangeven in welke bedrijven en opleidingen interesse is. Op basis van deze informatie wordt een match gemaakt, zodat bij zowel student als bedrijf aan de wensen wordt voldaan. Kijk voor informatie op http://www.mixenmatchevents.nl/
Met de nieuwe locatie, de lancering van de website en de leuke workshops kijken wij als organisatie terug op een geslaagde editie. Wij hopen volgend jaar weer zoveel studenten en bedrijven te mogen verwelkomen!