Ruud Veltenaar aan zet, zet aan het denken

Ondernemend Regio Alkmaar en BDO Accountants & Adviseurs organiseerden een inspirerende lezing van Ruud Veltenaar op maandag 6 mei! Ruim 100 bezoekers luisterden geboeid naar een lezing die zelfs na een uur en drie kwartier nog niet lang genoeg was. Zelden werd zelfs tijdens de geanimeerde borrel daarna nog zo lang doorgespoken over een lezing.

Trendwatcher Ruud Veltenaar verhaalde over de toekomst, transformationeel leiderschap, innovatief ondernemerschap en inspirerende actiepunten. Zijn stevige uitspraken over de aanpak van de wereld, te beginnen óók in Alkmaar was uniek, aanstekelijk en verfrissend.
Met twee centrale vragen leidde hij de aanwezige ondernemers terug naar de oorsprong:
• Waarom bestaat jouw bedrijf?
• Wat maakt het future fit?

Ruud focuste zich en ons op wat ondernemers móeten weten over de wereld die in sneltreinvaart transformeert naar een volgende fase. Hoe leid en innoveer je, en hoe kun je maximale en duurzame meerwaarde creëren voor jezelf en anderen? Kortom, wat is het geheim achter succes? Deze netwerkbijeenkomst bleek een must voor ondernemers die hun bedrijf klaar willen stomen voor de toekomst!